Despre mine

Ivan Catalin
- Consilier Local Afumati
- Presedinte U.N.P.R. Afumati
- Vicepresedinte U.N.P.R. Ilfov

Imi doresc o localitate moderna, dezvoltata si reprezentata de oameni onesti si profesionisti!

Daca sunteti in asentimentul meu va astept alaturi de mine!

3

    Nascut, crescut in Afumati (fiu al comunei), din mosi stramosi afumateni, am urmat cursurile Scolii 207 din Afumati sub indrumarea doamnei invatatoare Alexandrina Paune si respectiv a doamnei diriginte Iordan Veronica!

    Studiile le-am continuat la Liceul Teoretic C.A. Rosetti din Bucuresti, ca apoi sa urmez in paralel cursurile Colegiului de Informatica din cadrul Universitatii-Bucuresti, dar si ale Facultatii de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica din cadrul Academiei de Studii Economice-Bucuresti (ambele cursuri la zi). Din 2006 sunt licentiat in specializarea Matematici Aplicate.

Seriozitate

Pentru a ajunge pe culmi inalte trebuie sa tratezi lucrurile cu seriozitate!

Corectitudine

In orice domeniu vor izbuti doar oamenii corecti!

Implicare

Doar implicandu-te poti spera la un viitor mai bun!

Profesionalism

Orice lucru trebuie facut cu profesionalism!

    Imediat dupa terminarea facultatii am lucrat la Romvac Company S.A. in cadrul Oficiului de Calcul. Fiind un tanar optimist (ca multi altii din generatia mea), in plina criza si mai exact in anul 2009 cu entuziasm si bazandu-ma pe cunostintele dobandite in facultate am demarat o afacere in mediul online alaturi de un prienten! Business pe care il am si ma ocup de el si in prezent!

      In politica am intrat de tanar la varsta de 20 de ani in Partidul National Liberal, iar in 2009 am fost exclus din randurile acestuia de catre actualul primar, deoarece nu am vrut sa-l acopar si sa fiu partas la risipirea banului din bugetul local al comunei Afumati! In prezent sunt consilier local in cadrul Consiliului Local Afumati, presedintele U.N.P.R. Afumati si vicepresedinte U.N.P.R. Ilfov. Pentru mai multe amanunte va rog sa vizitati sectiunea activitatea politica!

    Aici doar voi enumera hobby-urile mele, detalii le gasiti pe pagina hobby-uri: calatoriile si sportul in general.

IVAN CATALIN
MG_00361-1024x941 copy
4

Consilieri

Prin prezenta celor 4 consilieri activi din Consilul Local al comunei Afumati, U.N.P.R. Afumati reprezinta cea mai puternica organizatie politica si principalul partid de opozitie din localitate!

2012

Membru U.N.P.R.

Din 2012 sunt membru UNPR Afumati, candidand chiar la functia de consilier local pe listele acestuia!

2014

Presedinte U.N.P.R. Afumati

Din 2014 sunt PRESEDINTE U.N.P.R. Afumati!

2016

Vicepresedinte U.N.P.R. Ilfov

Din 2016 sunt VICEPRESEDINTE U.N.P.R. ILFOV, si membru in delegatia permanenta a organizatiei judetene!