Hobby-uri

Ivan Catalin
- Consilier Local Afumati
- Presedinte U.N.P.R. Afumati
- Vicepresedinte U.N.P.R. Ilfov

Imi doresc o localitate moderna, dezvoltata si reprezentata de oameni onesti si profesionisti!

Daca sunteti in asentimentul meu va astept alaturi de mine!

catalin-hobby-1024x683

    Aici ar fi foarte mult de povestit dar pentru a nu va plictisi am sa incerc sa fiu scurt, precis si concis. Cum la fotbal si politica se pricepe tot romanul nu am sa vorbesc despre acestea.

SNOOKER

    Va voi atrage atentia asupra unuia dintre cele mai nobile sporturi si anume SNOOKER-ul. Din 2014 pot spune ca am inceput activitatea in mod oficial ca participant la mai multe turnee, dar si in Campionatul Nationatul de Snooker din cadrul Federatiei Romane de Snooker. Din lipsa de timp, nu reusesc sa ajung la antrenamente (doar nu va asteptati sa dau vina pe vina lipsa talentului) si rezultatele notabile nu au venit … deocamdata. Participand la competitii unde fair-play-ul, eleganta si profesionalismul fac casa buna, am inteles ca intr-adevar de multe ori cel mai important este sa particip si ma simt onorat sa „incrucisez” tacul cu niste oameni deosebiti. In prezent, pe langa participarea la Campionatul National, mai sunt inscris in Liga de Sud, competitie organizata in Craiova de bunul meu prieten Adrian Fundeanu! Deasemnea, in timpul liber lucrez la un site despre snooker, site ce sper sa fie cel mai important site din domeniu de la noi din tara (sper sa-l termin cat de curand)! Printre jucatorii favoriti as aminti aici pe inegalabilul Roonie, dar si pe Mark Williams sau Martin Gould.

Catalin-la-snooker
08-09_Manastire_RZV_7

TIMP LIBER

    De altfel, cand timpul imi permite incerc sa ma plimb cat pot de mult! Vizitand in special locuri deosebite de la noi din tara, as recomanda cu caldura Corbii de Piatra (Jud. Arges), unde se afla cea mai veche manastire de maici atestata la noi in tara (o manastire in stanca), dar si dupa parerea mea, cea mai frumoasa curte amenajata de mama-natura. In acea curte exista cascada, lac, rau … toate naturale. Daca ajungeti in zona, nu ratati nici localitatea Nucsoara cu al sau lac Invartita, un loc plin de istorie datorita luptei anticomuniste a fratilor Arnautoiu, Arsenescu, Elizabetei Rizea, etc. Pentru cei pasionati recomand cartea ”Rezistenta anticomunista din muntii Romaniei 1946-1958” de Cicerone Ionitoiu. M-am oprit asupra acestor doua localitati din judetul Arges, deoarece din pacate nu sunt promovate deloc.

Catalin-la-schi-Les2Alpes

    Tenisul de camp si schiatul le practic ori de cate ori am ocazia in compania prietenilor!

Pe schiuri sau pe placa iarna este superba!

    Foarte mult ma relaxeaza si cititul! Citesc de la diferite carti, blog-uri, articole pana la reviste gen ”Stiinta si tehnica”!

Excursii

    Peste hotare am vizitat printre altele, Roma, Milano, Madrid, Barcelona. Pentru cine este pasionat de istorie in Roma va fi cel mai fericit, dar eu m-am indragostit de Barcelona deoarece…….. Barcelona lui Gaudi este „altceva”!

Nu stiu daca am reusit sa fiu scurt si concis, dar sper ca ati citit cu placere cele povestite!

Gasiti timp pentru hobby-uri!                                  

Votati IVAN CATALIN
Catalin-la-Roma
4

Consilieri

Prin prezenta celor 4 consilieri activi din Consilul Local al comunei Afumati, U.N.P.R. Afumati reprezinta cea mai puternica organizatie politica si principalul partid de opozitie din localitate!

2012

Membru U.N.P.R.

Din 2012 sunt membru UNPR Afumati, candidand chiar la functia de consilier local pe listele acestuia!

2014

Presedinte U.N.P.R.

Din 2014 sunt PRESEDINTE U.N.P.R. Afumati!

2016

Vicepresedinte U.N.P.R. Ilfov

Din 2016 sunt VICEPRESEDINTE U.N.P.R. ILFOV, si membru in delegatia permanenta a organizatiei judetene!