Ivan Catalin candidat la functia de primar in localitatea Afumati

Pagina 1

03 Apr Ivan Catalin candidat la functia de primar in localitatea Afumati

                                   Vă salut!

                    Pagina 1 Astăzi îmi anunț oficial candidatura la funcția de primar în localitatea Afumați!Pagina 4

Reprezint generația care va lăsa în urmă ultimii 26 de ani de degringoladă în politica românească și care va face saltul către o mentalitate sănătoasă/corectă unde temele de discuție vor fi proiectele de dezvoltare ale localității și nu pomenile electorale sau discuțiile populiste!

Programul meu va ține cont de părerile și așteptările dumneavoastră, în acest sens am inițiat mai multe dezbateri cu afumățenii si vă invit pe toți cei care doriți să vă implicați, să îmi comunicați probleme, sugestii si idei să ne întâlnim la biroul meu din incinta “Complexului” sau să-mi scrieți la adresa de e-mail contact@ivancatalin.ro!

Având lângă mine o echipă pregătită, alcătuită din oameni profesioniști, știu că fiecare proiect pe care vi-l voi prezenta se va realiza în următorii ani! In următorii 4 ani dumneavoastră veți fi informați și consultați periodic despre cum este cheltuit bugetul local, iar la finalul mandatului meu, Afumațiul va fi mai frumos, mai sigur, mai dezvoltat, așa cum vi-l doriți dumneavoastră!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Paginile 2 si 3